- Wyborny makowiec Mariety Mareckiej - Czytaj więcej → . . . . .
- PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK - Czytaj więcej → . . . . .
- MARECKA, DYMEK I OLIVER SPECJALNIE NA ŚWIĘTA DLA WIDZÓW KUCHNI+ - Czytaj więcej → . . . . .
- ZUPA KREM Z DYNI Z NUTĄ POMARAŃCZY - Czytaj więcej → . . . . .
- Terra Madre Slow Food Festival Central Europe - Czytaj więcej → . . . . .
- a`Gusto - kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz! - Czytaj więcej → . . . . .
- Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika - Czytaj więcej → . . . . .
- Gęsina na św. Marcina - Czytaj więcej → . . . . .
- „Ale Pasztet!”nominowanym do Kulinarnego Pucharu Polski - Czytaj więcej → . . . . .
- Ale Pasztet! Zobacz, co jadał Jan III Sobieski i Juliusz Cezar! - Czytaj więcej → . . . . .
Autor: Katarzyna Wrońska
A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji bez...
Autor: Katarzyna Wrońska
Jest rabarbar, jest wiosna! Cierpki, jędrny, bogaty w witaminy i...
Cytrynowy kurczak w rozmarynie.
tekst: Izabela Sikorska-Garbień
zdjęcia: Kamil Tułpatowicz
Biała ryba w pomidorach - danie w 20 minut!
autor: Grzegorz Cielecki
Opublikowano 11 lutego 2014
OSSO BUCCO
CZYLI PLASTRY GICZY CIELĘCEJ W BIAŁYM WINIE I W WARZYWACH.
Opublikowano 29 października 2013
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku propozycję...
Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika
Listopad w...
Wegetariański czy mięsny? Pojawiał się na stołach Jana II Sobieskiego, Juliusza Cezara i Joffreya...
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku...
Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika Listopad...
Wegetariański czy mięsny? Pojawiał się na stołach Jana II Sobieskiego, Juliusza Cezara i...
Autor: Katarzyna Wrońska A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji...
ŁAPANOWSKI poleca! Pęczak z borowikami à la risotto. Składniki: 1-1,5 szklanki pęczaku 4-5 szklanek wywaru warzywnego 3 plastry długo...
Autor: Katarzyna Wrońska Jest rabarbar, jest wiosna! Cierpki, jędrny, bogaty w witaminy...
autor tekstu: Izabela Sikorska-Garbień Policzki wołowe były szlagierem naszego pokazu kulinarnego, podczas...
Filet z jesiotra z młodą kapustą i sosem holenderskim z kawiorem ze śledzia...
KARP PO ŻYDOWSKU przepis serwuje: Izabela Sikorska-Garbień zdjęcia: Artur Rusztowicz To oryginalny przepis z kuchni polskich Żydów. Trochę...