• Cukierenka
    Składniki 500g jagód 1l śmietany 30% 3 łyżeczki żelatyny 3 łyżeczki cukru pudru sok z połówki cytryny 1 garaletka 1 paczka biszkoptów Można zrobić biszkopt 5... Opublikowano 8 października 2015

    Autor: Katarzyna Wrońska

    A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji bez... Opublikowano 10 lipca 2015

    Autor: Katarzyna Wrońska

    Jest rabarbar, jest wiosna! Cierpki, jędrny, bogaty w witaminy i... Opublikowano 7 maja 2015

  • Kuchnia Włoska

    Cytrynowy kurczak w rozmarynie.

    tekst: Izabela Sikorska-Garbień

    zdjęcia: Kamil Tułpatowicz

    Opublikowano 26 sierpnia 2014

    Biała ryba w pomidorach - danie w 20 minut!

    autor: Grzegorz Cielecki

    Opublikowano 11 lutego 2014

    OSSO BUCCO

    CZYLI PLASTRY GICZY CIELĘCEJ W BIAŁYM WINIE I W WARZYWACH.

    Opublikowano 29 października 2013

  • Kuchnia Świata

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku propozycję... Opublikowano 26 listopada 2015

    Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika

    Listopad w... Opublikowano 11 listopada 2015

    Wegetariański czy mięsny? Pojawiał się na stołach Jana II Sobieskiego, Juliusza Cezara i Joffreya... Opublikowano 29 października 2015

  • featured

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK „Zielona rewolucja Marty Dymek”, odcinek świąteczny 20 grudnia, 21:30   Składniki na małą keksówkę: 1

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    MARECKA, DYMEK I OLIVER SPECJALNIE NA ŚWIĘTA DLA WIDZÓW KUCHNI+

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    ZUPA KREM Z DYNI Z NUTĄ POMARAŃCZY

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku propozycję na

    Listopad 26th | by Izabela Sikorska-Garbień

    featured

    JAGODY NA BITEJ ŚMIETANIE

    Składniki 500g jagód 1l śmietany 30% 3 łyżeczki żelatyny 3 łyżeczki cukru pudru sok z połówki cytryny 1 garaletka 1 paczka biszkoptów Można zrobić

    Październik 8th | by Izabela Longosz

    featured

    Domowe Ciasto Drożdżowe z Jagodami

    Autor: Katarzyna Wrońska A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji bez pachnącego latem, domowego

    Lipiec 10th | by Katarzyna Wrońska

    featured

    ZIELONY POCHLEBCA

    ZIELONY POCHLEBCA       Autor: Katarzyna Wrońska   Jeśli nie teraz to kiedy? Właśnie latem młody, świeży ,

    Lipiec 8th | by Katarzyna Wrońska

    featured

    ŁAPANOWSKI poleca! Pęczak z borowikami à la risotto.

    ŁAPANOWSKI poleca!  Pęczak z borowikami  à la risotto. Składniki: 1-1,5 szklanki pęczaku 4-5 szklanek wywaru warzywnego 3 plastry długo

    Maj 7th | by Smak Doskonały

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego...

    15 grudnia 2015 | przez 

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK „Zielona rewolucja Marty Dymek”, odcinek świąteczny 20 grudnia, 21:30   Składniki na małą keksówkę: 1...

    15 grudnia 2015 | przez 

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –...

    15 grudnia 2015 | przez 

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku...

    26 listopada 2015 | przez 

    Składniki 500g jagód 1l śmietany 30% 3 łyżeczki żelatyny 3 łyżeczki cukru pudru sok z połówki cytryny 1 garaletka 1 paczka biszkoptów Można zrobić...

    8 października 2015 | przez 

    Autor: Katarzyna Wrońska A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji...

    10 lipca 2015 | przez 

    ZIELONY POCHLEBCA       Autor: Katarzyna Wrońska   Jeśli nie teraz to kiedy? Właśnie...

    8 lipca 2015 | przez 

    ŁAPANOWSKI poleca!  Pęczak z borowikami  à la risotto. Składniki: 1-1,5 szklanki pęczaku 4-5 szklanek wywaru warzywnego 3 plastry długo...

    7 maja 2015 | przez 

    Autor: Katarzyna Wrońska Jest rabarbar, jest wiosna! Cierpki, jędrny, bogaty w witaminy...

    7 maja 2015 | przez 

    autor tekstu: Izabela Sikorska-Garbień Policzki wołowe były szlagierem naszego pokazu kulinarnego, podczas...

    9 marca 2015 | przez