• Cukierenka
    Składniki 500g jagód 1l śmietany 30% 3 łyżeczki żelatyny 3 łyżeczki cukru pudru sok z połówki cytryny 1 garaletka 1 paczka biszkoptów Można zrobić biszkopt 5... Opublikowano 8 października 2015

    Autor: Katarzyna Wrońska

    A skoro lipiec, to wiadomo…jagody! Nie wyobrażam sobie wakacji bez... Opublikowano 10 lipca 2015

    Autor: Katarzyna Wrońska

    Jest rabarbar, jest wiosna! Cierpki, jędrny, bogaty w witaminy i... Opublikowano 7 maja 2015

  • Kuchnia Włoska

    Cytrynowy kurczak w rozmarynie.

    tekst: Izabela Sikorska-Garbień

    zdjęcia: Kamil Tułpatowicz

    Opublikowano 26 sierpnia 2014

    Biała ryba w pomidorach - danie w 20 minut!

    autor: Grzegorz Cielecki

    Opublikowano 11 lutego 2014

    OSSO BUCCO

    CZYLI PLASTRY GICZY CIELĘCEJ W BIAŁYM WINIE I W WARZYWACH.

    Opublikowano 29 października 2013

  • Kuchnia Świata

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku propozycję... Opublikowano 26 listopada 2015

    Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika

    Listopad w... Opublikowano 11 listopada 2015

    Wegetariański czy mięsny? Pojawiał się na stołach Jana II Sobieskiego, Juliusza Cezara i Joffreya... Opublikowano 29 października 2015

  • featured

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK „Zielona rewolucja Marty Dymek”, odcinek świąteczny 20 grudnia, 21:30   Składniki na małą keksówkę: 1

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    MARECKA, DYMEK I OLIVER SPECJALNIE NA ŚWIĘTA DLA WIDZÓW KUCHNI+

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –

    Grudzień 15th | by Smak Doskonały

    featured

    ZUPA KREM Z DYNI Z NUTĄ POMARAŃCZY

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku propozycję na

    Listopad 26th | by Izabela Sikorska-Garbień

    featured

    Terra Madre Slow Food Festival Central Europe

    Terra Madre Slow Food Festival Central Europe W grudniu Kraków stanie się kulinarną stolicą Europy Środkowej.

    Listopad 18th | by Katarzyna Wrońska

    featured

    a`Gusto - kompleksowość, komfort oraz bezpieczeństwo, którego oczekujesz!

    a`Gusto   - kompleksowość, komfort oraz  bezpieczeństwo, którego oczekujesz! Polski rynek usług gastronomicznych od kilku lat opanował

    Listopad 14th | by Smak Doskonały

    featured

    Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika

    Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika Listopad w kuchni Smaku Doskonałego

    Listopad 11th | by Katarzyna Wrońska

    featured

    Gęsina na św. Marcina

    Smak Doskonały już po raz trzeci wspiera slowfoodową akcję „Gęsina na św. Marcina” Podobnie jak i

    Listopad 11th | by Katarzyna Wrońska

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego...

    15 grudnia 2015 | przez 

    PASZTET GRZYBOWY OD MARTY DYMEK „Zielona rewolucja Marty Dymek”, odcinek świąteczny 20 grudnia, 21:30   Składniki na małą keksówkę: 1...

    15 grudnia 2015 | przez 

    Wyborny makowiec Mariety Mareckiej, pasztet grzybowy od Marty Dymek i pieczona gęś Jamiego Olivera –...

    15 grudnia 2015 | przez 

    Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić prostą i efektowną w smaku...

    26 listopada 2015 | przez 

    Terra Madre Slow Food Festival Central Europe W grudniu Kraków stanie się...

    18 listopada 2015 | przez 

    a`Gusto   - kompleksowość, komfort oraz  bezpieczeństwo, którego oczekujesz! Polski rynek usług gastronomicznych...

    14 listopada 2015 | przez 

    Suszony filet z Gęsi na słoneczniku, gruszce i sosie z rokitnika Listopad...

    11 listopada 2015 | przez 

    Smak Doskonały już...

    11 listopada 2015 | przez 

    24 października 2015 roku w samym sercu Borów Dolnośląskich mieliśmy okazję już po...

    29 października 2015 | przez 

    Wegetariański czy mięsny? Pojawiał się na stołach Jana II Sobieskiego, Juliusza Cezara i...

    29 października 2015 | przez